VIP-dag: Jouw 
Facebook advertentie campagne
in no-time online

Voor meer inschrijvingen voor jouw weggever, challenge of webinar

Adverteren op Facebook….. Je hebt er al zoveel verhalen over gehoord, zowel goed als slecht. Iedereen zegt dat het DE manier is om snel je bedrijf te laten groeien. Maar je hebt geen idee waar je moet beginnen.

Of misschien heb je het al eens geprobeerd, maar je hebt geen idee wat je doet. Je doet eigenlijk maar wat. En als je naar de resultaten van je advertenties kijkt, heb je eigenlijk ook geen idee of ze het nou goed doen of niet. Of wat je mag verwachten.

Je hebt het idee dat je geld aan het weggooien bent. Dat moet toch beter kunnen?

En soms denk je: dat adverteren op Facebook is niks voor mij…..

Maar wat nou als je in 1 dag een advertentie op Facebook kon zetten die wèl werkt?!

Even voorstellen...

Ik ben Angelique van Cleef en als Facebook Advertentie Expert voor ambitieuze kennisondernemers hoor ik bovenstaande verhalen regelmatig terug.  Mijn klanten zijn vaak ondernemers die hun kennis online willen delen en  hun mailinglijst willen laten groeien of deelnemers voor hun challenge of webinar willen krijgen via Facebook (en Instagram). 

Tot nu toe heb ik het adverteren altijd volledig van hun overgenomen, maar ik merk dat er ook mensen zijn die het liever zelf willen doen (met een beetje hulp).  

Tijdens deze VIP-dag ga ik samen met jouw een goede Facebook advertentie campagne opzetten om de juiste mensen op jouw mailinglijst of in jouw webinar of challenge te krijgen. Zonder teveel aan Facebook te betalen. Lijkt dit jou interessant?

"Angelique heeft me echt uit de brand geholpen op het moment dat mijn Facebook advertenties niet tot conversies leidden en ik nog maar een week had te gaan tot de start van mijn challenge. Binnen enkele dagen gingen mijn cijfers van heel slecht naar heel erg goed en heb ik exact op de deadline mijn doel behaald."

Jacklyn van de Vijver
Salescoach
 

Dit levert deze VIP-dag jou op:

 

 • Aan het eind van deze dag heb je een professioneel opgezette Facebook advertentie camapgne online staan
 • Geen gedoe en frustratie met de technische kant van het verhaal, omdat ik naast je zit en je stap voor stap laat zien hoe je alles moet doen
 • Je leert welke doelgroepen je het beste kan benaderen en hoe je die aanmaakt
 • Je weet hoe je resultaten moet meten en hoe je deze kan beïnvloeden en sturen
 • Je zet je advertentie zo op dat je kan meten hoeveel een inschrijving jou daadwerkelijk gekost heeft
 • Als jouw advertentie niet oplevert, wat je gehoopt had, leer je waar je naar moet kijken om problemen op te lossen
 • Binnen no-time de Facebook pixel op je website installeren
 • Het geheim om veel likes en reacties onder jouw ad te krijgen
 • Tips voor het schrijven van aansprekende teksten
 • Niet langer geld weggooien omdat je weet wat je doet op Facebook en je resultaten meetbaar zijn
 • Je bespaart uren, dagen, maanden tijd aan het zoeken naar de juiste manier en het oplossen van problemen. Tijd die je ook kan besteden aan het helpen van jouw klanten en/of het verder opbouwen van jouw bedrijf.

VIP-dag

Jouw professioneel opgezette Facebook advertentie campagne in 1 dag online? Neem snel contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

"Dankzij Angelique heb ik al verschillende succesvolle challenges en online programma’s gelanceerd. Bij de laatste challenge hebben we in 2 weken meer dan 3.300 inschrijvingen weten te krijgen, en dit ook nog eens voor een mooi advertentiebudget. Dus denk jij erover om je Facebook advertenties uit te besteden? Zij is de go-to expert."

Francisca van den Berg
Hormoon-Gewicht Expert

"Eerst dacht ik dat ik dat zelf wel even kon ( dus not…) maar daar ben ik dus al snel van afgestapt. Voor Angelique is dit peanuts. Zij stelde alles voor mij in. Ik ging in 7 dagen tijd van 1 inschrijving naar 208 inschrijvingen voor mijn 2e webinar ooit! WoW! Suzanne Schmitz HSP Coach bij Gewoon Jij Zijn"

Suzanne Schmitz
HSP Coach bij Gewoon Jij Zijn
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.