TESTIMONIALS

"Ik was zelf begonnen met adverteren op Facebook, maar ik ben geen online marketeer en ik zag door alle mogelijkheden op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer. Het kostte me heel veel tijd omdat ik gewoon niet goed wist waar ik mee bezig was. Ik had het gevoel dat ik geld liet liggen door het zelf te doen. Via via kwam ik in contact met Angelique en daar ben ik zo blij mee! Angelique ontzorgt mij echt, ze neemt al het technische werk van me over, adviseert en denkt pro-actief mee zodat ik me kan richten op de dingen waar ik goed in ben en die ik leuk vind. En daarnaast is ze ook nog eens een heel fijn persoon om mee te werken. Dank je wel Angelique- ik gun iedereen een Facebook manager zoals jij!"

Martine Keukenkamp
Tulalife

"Angelique beheert mijn Facebook advertenties en als je het hebt over een expert dan is zij dat zeker op dit gebied. Ik vertrouw haar, ze denkt mee, ze staat altijd klaar voor mij. Dankzij haar heb ik al verschillende succesvolle challenges en online programma’s gelanceerd. En bovendien al bijna tienduizend magazines verkocht. Bij de laatste challenge hebben we in 2 weken meer dan 3.300 inschrijvingen weten te krijgen, en dit ook nog eens voor een mooi advertentiebudget. Dus denk jij erover om je Facebook advertenties uit te besteden? Zij is de go-to expert."

Francisca van den Berg
Hormoon-Gewicht Expert

"Toen Angélique aan de slag ging… gebeurden er echt de meest fantastische dingen! We verlengden de inschrijfdatum voor de GebarenChallenge met een maand en daarin gingen de verkopen van 300 ineens sky-high naar ruim 3.200 deelnemers! Ze is absoluut geweldig in haar vak en wat ik ook zo leuk aan haar vond: ze is eerlijk en duidelijk. Waar ik vaak ging stuiteren, bleef zij met beide benen op de grond staan. Ze is zorgvuldig en zal altijd ervoor waken dat jouw geld zo goed mogelijk besteed wordt."

Bianca van der Horst
Coach 100% Slechthorend

"Angelique heeft me echt uit de brand geholpen op het moment dat mijn Facebook advertenties niet tot conversies leidden en ik nog maar een week had te gaan tot de start van mijn challenge. Binnen enkele dagen gingen mijn cijfers van heel slecht naar heel erg goed en heb ik exact op de deadline mijn doel behaald."

Jacklyn van de Vijver
Salescoach

"Ik wilde iemand om hulp vragen voor het maken van facebook advertenties, omdat ik meer inschrijvingen op mijn maillijst wilde en meer wilde verkopen. Angelique, ik ben zo blij dat ik jouw hulp daarvoor heb ingeschakeld, omdat ik bij jou ook kan vertrouwen op een heel groot inzicht in hoe marketing werkt. Je doet namelijk niet alleen wat je moet doen (de advertentie in elkaar zetten), maar je denkt ook enorm met mij mee. Aan de hand van de resultaten die de advertentie oplevert, kan je mij direct van tips en adviezen voorzien waardoor de uitkomsten verbeteren. Ik ben zo blij met de berichtjes die je stuurt, zodra mijn advertenties weer even zijn gecheckt. Dat getuigt van professionaliteit en van service! Dankjewel Angelique!"

Jeannette Carati
Mental Coach

"Angelique helpt mij fantastisch. Bij het adverteren voor mijn opleiding en mijn online aanbod. En heel fijn hoe je met mij meedenkt en mij ook een stimuleert net iets meer te doen in mijn challenge, in mijn adverteren, in mijn webinars. Dank je wel daarvoor en ik beveel je iedereen aan."

Anurag ten Klooster
Docent Mindfulness & Zelfcompassie

"Heel prettig met Angelique samengewerkt, ik waardeer haar proactieve houding en in alles blijkt dat ze kundig is en echt de beste resultaten wilt halen voor mij als ondernemer. Voor een volgende FB advertentie klop ik zeker weer bij Angelique aan."

Annemieke Van Waterschoot-de Bock
Online communicatie en social media adviseur

" Het is heerlijk om geholpen te worden door mensen die weten wat ze doen en aan wie je bepaalde zaken helemaal over kunt laten. Zo iemand is Angelique wat betreft mijn Facebook advertentie campagnes. Ze is technisch sterk, heeft kennis van zaken, denkt mee en regelt gewoon alles. Tijdens een campagne houdt ze de vinger aan de pols, stelt bij waar nodig en ze zorgt ervoor dat alles goed en volgens afspraak loopt. Zo kan ik mijn tijd aan andere zaken besteden. "

Marieke Anthonisse
Business Coach ~ Zakenmam

"Angelique heeft bij mij de online cursus 'Succesvol Adverteren op Facebook' en 'Facebook Advertentie Expert' gevolgd en met succes afgerond. Angelique is is zeer bedreven in het opzetten, uitvoeren & optimaliseren van Facebook advertenties en gaat voor maximaal resultaat bij haar klanten. Ze is betrokken en een leergierige ondernemer en marketeer. Het is zeer prettig samenwerken met Angelique en je kunt je Facebook advertenties met een gerust hart aan haar uitbesteden."

Birgit Luijk
www.birgitluijk.nl

"Ik mag me als één van de gelukkigen prijzen dat Angelique mijn FB Advertising doet. Eerst dacht ik dat ik dat zelf wel even kon ( dus not…) maar daar ben ik dus al snel van afgestapt. Voor Angelique is dit peanuts. Zij stelde alles voor mij in. Ik ging in 7 dagen tijd van 1 inschrijving naar 208 inschrijvingen voor mijn 2e webinar ooit! WoW! Voor mij absoluut de investering waard!"

Suzanne Schmitz
HSP Coach bij Gewoon Jij Zijn

"Ik vind het superfijn werken met Angelique!😃💛✨💫👌 Ze geeft bruikbare adviezen, denkt mee, weet waar ze het over heeft en geeft tegelijk ruimte voor de persoonlijkheid en visie van mezelf."

Marieke Zwinkels
Spiritual teacher, healer en leader

"Ik leerde Angelique kennen door een enthousiast bericht van haar op Facebook. Angelique is zo vertrouwd, in elk contact heeft ze me dat vertrouwde gevoel gegeven. Toen ik Angelique vroeg om mee te denken kwam ze met een prachtige planning. Ze denkt vooruit, vult aan, is scherp en enthousiast. En wat ze heel erg mooi doet is dat ze jou wil laten stralen in wat jij het liefste wil doen. Ik hoop dat we nog heel lang samen mogen gaan werken aan de meest prachtige programma’s!"

Carolien van de Kamp
Life & Business Coach

"Angelique is voor mij een enorme ondersteuning en sparringspartner. Ze heeft me in alle ins en outs ondersteund in de lancering van mijn programma Stoer falen. Zowel technisch, organisatorisch als planningstechnisch. Ook wanneer het lastig is, weet Angelique een actie te bedenken die aanzet tot beweging. Heel fijn. Soms heb ik dat écht nodig zodat ik kan blijven focussen op mijn expertise en dat wat mij beweegt. Het inzetten en plannen van marketing activiteiten is een vak apart, waar Angelique mij op weg heeft geholpen. Van het begin tot het eind houdt ze me scherp."

Daphne Hoogendoorn
Kindercoach

"Ik ben zo blij dat ik het facebook adverteren aan Angelique overlaat! Ze is deskundig en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en zorgt er zo voor dat de ads het super goed doen. Daarnaast kijkt ze ook echt goed mee of tekst en beeld passen. En ze is ook nog eens een fijn mens! Altijd fijn om met haar te werken!"

Stephanie van Workum
ACT coach

"Angelique is betrouwbaar en zeer prettig in de omgang. Werken met Angelique voelt als constructief samenwerken. Wat ik bijzonder fijn vind aan haar is dat ze met je meedenkt. Ik vind haar adviezen, of het nou gevraagd of ongevraagd is, zeer welkom. Daarnaast ontzorgt ze mij op een aantal vlakken waardoor ik meer focus kan aanbrengen in de ontwikkeling van mijn onderneming. "

Evelien van Es
Business & Life Coach

"Het is fijn werken met Angelique. Ze werkt snel, zorgvuldig en denkt mee in oplossingen. Dat laatste is echt ideaal en dingen waar ik zelf niet bij stil heb gestaan; daar denkt Angelique dan wel aan. Wat ik ook erg fijn vind is dat ze wel eerst checkt bij mij welke oplossing ik dan wil. De communicatie met Angelique is erg prettig; ik hoef nooit lang te wachten op antwoord en het gaat op een respectvolle manier. Dus naast dat ze goed, snel en secuur in haar werk is, kun je ook fijn sparren met Angelique over bv in te zetten marketingmiddelen. Ik ben dan ook erg blij met haar!"

Lonneke Vodegel
Business Medium

"Angelique is een betrokken persoon die geeft om de diensten van andere coaches, trainers en therapeuten. Ze luistert heel goed, verdiept zich in je aanbod en steunt je in je denkproces over de marketing hiervan. En stuurt waar nodig bij. Zo hielp ze me om de waarde van mijn trainingen met een factor 2 tot 4 te verhogen. Voor de deelnemers, en dus ook voor mij. Een andere waardevolle tip ging over hoe ik zelf in mijn bedrijf sta en hoe ik er meer plezier en voldoening aan kan beleven. Verder gaf ze me ook diverse persoonlijke tips. Prettig vond ik dat ze eerst luistert en dan pas, waar nodig, tips geeft. De VIP-dag vloog voorbij en ik kreeg er energie van. Bedankt Angelique!"

David Kipping
Trainer
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.