MEER KLANTEN MET FACEBOOK EN INSTAGRAM

VOOR AMBITIEUZE COACHES EN WEBSHOPEIGENAREN

  • Wil je meer inschrijvingen voor je challenge, webinar of weggever?
  • Wil je advertentie campagnes waarmee je je geïnvesteerde geld dubbel en dwars weer terug verdient? 
  • Heb je het idee dat je er meer uit je Facebook of Instagram advertenties te halen valt?
  • Heb je je advertenties altijd zelf gedaan, maar ben je tot de conclusie gekomen dat je je tijd liever aan andere dingen besteedt?
  • En ben je op zoek naar een expert die dit van je kan overnemen?

Ik help je graag met het verder laten groeien van jouw bedrijf

"Toen Angélique aan de slag ging, gebeurden er echt de meest fantastische dingen! We verlengden de inschrijfdatum voor de GebarenChallenge met een maand en daarin gingen de verkopen van 300 ineens sky-high naar ruim 3.200 deelnemers! En inmiddels hebben zelfs al meer dan 10.000 mensen meegedaan aan de GebarenChallenge. "

Bianca van der Horst
Coach 100% Slechthorend

Over Angélique van Cleef

Ik heb al tientallen ondernemers geholpen met hun advertenties op Facebook en Instagram. Voor de promotie van hun gratis weggevers, challenges, webinars, fysieke producten, workshops en online programma’s. Van een enkele advertentie tot complete funnels. 

Als we met elkaar in zee gaan, bespreken we samen wat je precies wil bereiken met de advertenties, wat je daarvoor nodig hebt en hoe je dat kunt aanpakken. Vervolgens ga ik met mijn kennis van adverteren op Facebook en Instagram en van online marketing voor je aan de slag om het maximale resultaat uit je advertenties te halen. Jij levert de content aan, ik redigeer nog hier en daar en geef tips, en ik zet de campagnes op in Advertentiebeheer. Als de advertenties lopen, blijf ik ze natuurlijk monitoren, optimaliseren en bijsturen waar nodig. En ik houd jou op de hoogte van de resultaten.

Ben jij er klaar voor om jouw expertise of producten grootser in de wereld neer te zetten, je bedrijf verder te laten bloeien en groeien of simpelweg wat je zelf al heel goed deed, uit te besteden zodat je je handen vrij hebt om aan andere dingen te besteden?

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.