FACEBOOK ADVERTEREN UITBESTEDEN

Wil je het adverteren op Facebook en/of Instagram graag uitbesteden?


Ik heb al tientallen ambitieuze ondernemers geholpen met hun advertenties op Facebook en Instagram. Voor de promotie van hun gratis weggevers, challenges, webinars, producten en online programma’s. Van een enkele advertentie tot complete funnels, waarmee je m.b.v. verschillende opeenvolgende advertenties je bereik onder je potentiële klanten vergroot en de relatie met hen steeds verder opbouwt, zodat ze uiteindelijk klant bij je worden.

We bespreken samen wat je precies wil bereiken met de advertenties en hoe je dat het beste kunt aanpakken. En vervolgens ga ik met mijn kennis van adverteren op Facebook en Instagram en online marketing voor je aan de slag om het maximale resultaat uit je advertenties te halen. Jij levert de content aan, ik redigeer nog hier en daar en geef tips, en ik zet de campagnes in Advertentiebeheer. Als de advertenties lopen, blijf ik ze natuurlijk monitoren, optimaliseren en bijsturen waar nodig. En ik houd jou op de hoogte van de resultaten.

Wil je samen aan de slag met jouw advertenties?

Vul onderstaand formulier in en ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op om de mogelijkheden met je door te spreken.

Powered by Kajabi